Nostaljik Sokak Satıcıları - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Nostaljik Sokak Satıcıları

Nostaljik Sokak Satıcıları


Sipariş Hattı

Nostaljik Sokak Satıcıları

Sizlere sunmuş olduğumuz Ürünler Firmamızın kendi bünyesinde bulanan imalatı kendimize ait ürünlerdir. Eğlenceli ve cazip tarihi görünümlü animasyonlu nostaljik yiyecekler, yöresel kıyafetli, nostaljik ve tabii ki modern dekorlu ikram stantları tüm etkinliklerinizde beklentilerinizin üzerine çıkmayı hedefleyen, müşteri memnuniyetini önemseyen, sizler gibi düşünüp, eylemlerini ekip ve ekipman kalitesi ile hizmete aktarabilen çözüm ortağınız olmaktadır.

Her Bütçeye Uygun Sokak satıcısı kiralama 400 tl den Başlamaktadır. 

Geniş hizmet yelpazemiz sayesinde Mümkün olan en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı ilke edinen firmamız ikram arabaları konusunda çok başarılıdır. Firmamız tüm Organizasyonlarda Kostümlü kişiler tarafından ücretsiz ikram edilir. Bir diğer adı ile Nostaljik Yiyecekler. Pamuk şekeri arabası, Patlamış mısır Pop corn, Kestane, Nostalji şekerler, Gözlemeci , Yayık ayranı , Boza, Şıra, Şerbetçi, Macuncu, Osmanlı macunu, Salep, Şerbetçiler, Osmanlı şerbetçisi, Kahveci güzeli, Maraş dondurmacısı Ürünler özel arabalarında ve osmanlı şerbeti güğümlerde organizasyonlarda sınırsız dağıtım yapmaktadır.

HİZMET ALANALARIMIZ

PİKNİK ORGANİZASYONLARI,FUARLAR,DÜĞÜ ORGANİZASYONLARI,SÜNNET ORGANİZASYONLARI,PİKNİK ORHANİZASYONLARI,RAMAZAN ŞENLİKLERİ,DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONLARI,AÇILIŞLAR,DAVETLER,KOKTEYLLER,KUTLAMALAR,MEZUNİYET BALOLARI,PARTİLER,ÖZEL GÜNLER,SÜPRİZ PARTİLER.

Sizlerde birgün soksk satıcısı hizmetimizden yararlanmak için  bizlere ulaşınız. 0553 241 40 67


Pamuk Şeker Arabası-Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hemen Arayın. Uygun Fiyatlara Sizlere İkram Arabaları Hizmeti Vermekteyiz. İstanbul Genelinde Ne Zaman Nerede Pamuk Şeker Kiralama Hizmetine İhtiyaç Duyarsanız Biz Bir Telefon Uzağınızdayız veya Organizasyonlarını İçin Kiralık Patlamış Mısır Makinesi İhtiyacınız Olursa Yine Bize Ulaşınız. Ayrıca Osmanlı Macuncusu, Osmanlı Şerbetçisi, Maraş Dondurmacısı Kiralama Hizmetlerimiz de Vardır. Tüm bu Sokak Satıcıları için Bize Ulaşınız. İLETİŞİM : 0 553 241 40 67


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim