Pamuk Şekerci Kiralama - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Pamuk Şekerci Kiralama

Pamuk Şekerci Kiralama


Sipariş Hattı

Pamuk şekerci kiralamak isterseniz firmamız İstanbul içinde sizlere her yere pamuk şeker kiralama hizmeti sağlamaktadır. Sizlerde etkinliklerinize pamuk şekerci kiralama yapmak isterseniz bize her zaman ulaşabilirsiniz. 

En Uygun Pamuk şeker kiralama 1.500 TL den Başlıyor. 

Firmamızdan pamuk şekerci kiraladığınızda malzemelerimizi ve özel kostümlü elemanımızı kendi nakliye araçımızla etkinlik olan yere 1 saat öncesinden getiriyor gerekli elektrik kablosunu çekiyor üretime hazır bir şekilde pamuk şekerci ve pamuk şeker arabası bekliyor. Etkinlik başladığında el değmeden pamuk şeker dağıtımı yapılmakta olup pamuk şekerci her hangi bir katkı maddesi kullanmadan tamamen şekerden pamuk şeker dağıtmaya başlıyor..

Pamuk Şeker Arabası Kiralama Fiyatları.

Pamuk şekerci kiralama fiyatları dağıtım yapılacak kişi sayısına ve gidilecek yerin uzaklığına göre değişim gösterdiği için bizi arayarak yada mail atarak detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bizler uzun yıllardır pamuk şeker organizasyonu yapmaktayız.

Pamuk şeker arabası kiralama bilgisi için telefon numaramız. 0553 241 40 67


Pamuk Şeker Arabası-Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hemen Arayın. Uygun Fiyatlara Sizlere İkram Arabaları Hizmeti Vermekteyiz. İstanbul Genelinde Ne Zaman Nerede Pamuk Şeker Kiralama Hizmetine İhtiyaç Duyarsanız Biz Bir Telefon Uzağınızdayız veya Organizasyonlarını İçin Kiralık Patlamış Mısır Makinesi İhtiyacınız Olursa Yine Bize Ulaşınız. Ayrıca Osmanlı Macuncusu, Osmanlı Şerbetçisi, Maraş Dondurmacısı Kiralama Hizmetlerimiz de Vardır. Tüm bu Sokak Satıcıları için Bize Ulaşınız. İLETİŞİM : 0 553 241 40 67


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim