Okul Kermesi İçin Değişik Fikir Önerileri Rehberi

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Okul Kermesi İçin Değişik Fikirler Neler Yapılır?

Okul Kermesi İçin Değişik Fikirler Neler Yapılır?


Sipariş Hattı

Okul Kermesi İçin Değişik Fikirler Neler Yapılır?

Bahar aylarının gelmesiyle beraber okullarda kermes hazırlıkları da başladı. Kermes hazırlığı yapan kişilerin okul kermesi için değişik fikirler neler yapılır konusunda düşündüğü yeni ve özgün fikirler bulmaya çalıştığı aşikâr.

Ciddi bir ön hazırlık ve organizasyon gerektiren kermes için çocukları cezbedecek ikram arabaları kiralaması yapılarak kermesin daha canlı geçmesi sağlanabilir.

Klasikleşen pasta, börek, çay ve el işi satışlarının yanında özgün fikirler geliştirilerek kermesin amacına daha fazla ulaşması sağlanır.

Okul kermesinde ilgi odağı öğrenciler ve çocuklar olduğunu göz önünde bulundurmak ve onları etkileyecek satış düşünceleri geliştirmek daha doğru olacaktır.

Okul kermesi için bütün işleri, en ince detayına kadar düşünen organizasyon firmamız hem öğrencilerin hem de velilerin mutlu olması için çalışır. Bir kermeste olması gerekenin fazlasıyla sunulduğu planlamada, size düşen sadece konuklarınızla ilgilenmek olmaktadır.

patlamış mısır arabası

Okul Kermesi İçin Mısır Çeşitleri

Öğrencilerin hatta bütün insanların en sevdiği çerezler arasında bulunan patlamış mısır ile ilgiyi istediğiniz yere çekebilirsiniz. Popcorn patlamış mısır arabası kolay kullanımı ve tekerlekleri sayesinde kolay taşımaya da olanak sağlar.

En az patlamış mısır kadar ilgi gören bardakta mısır ise okul kermes ikramlıkları için ayrı bir tercih olacaktır.

Hem lezzetiyle hem tüketim kolaylığı ile özellikle son dönemlerde oldukça popüler hale gelmektedir. Ayrıca haşlanmış mısırda kermesler için iyi bir fikir olarak karşımıza çıkmaktadır.

kiralık mısır arabası istanbul

Pamuk Şekeri ve Elma Şekeri İkram Arabası

Özellikle çocukların olmazsa olmazıdır pamuk şekerler. Pembe rengi ile adeta insanı büyüleyen pamuk şekerler kermeslerde oldukça rağbet görmektedir. Yalnızca çocukların değil büyüklerinde kermeslerde görmekten mutlu olacağı yiyeceklerdendir.

Bütün çocukların ve çocukluğundaki o tadı unutamayan yetişkinlerin ilk tercih edeceği elma şekerleri hem görünüşüyle hem de lezzetiyle kermeslere ayrı bir renk katacaktır. Ayrıca son zamanlarda hayvan figürleriyle de yapılan bu tatlı yiyecekler ikram arabalarında şık ve hijyenik bir şekilde sunulmaktadır.

pamuk şekerci kiralama

Okul Kermesi İçin Sıcak ve Soğuk İçecek Çeşitleri

Yiyecekler kadar içeceklerinde eksizsiz olması gerektiği okul kermesi içecekleri çeşitleri arasında alışılmışın dışına çıkmaktadır. Özellikle çocukların hayır diyemeyeceği sıcak çikolata bu yiyeceklerin başında gelmektedir.

Yine değişik meyveleri sütler ve taze sıkılmış meyve suları özellikle ilkbahar ve yaz aylarında büyük küçük herkesin tercihi olacaktır.

Geleneksel içeceklerimizden salep, şalgam, boza, ramazan şerbeti, reyhan şerbeti ve diğer şerbet çeşitleri severleri tarafından mutlaka rağbet görecektir.

osmanlı macuncusu kiralama

Okul Kermesi İkram arabaları yiyecek hizmetlerimiz

Okul kermesleri için hiç kimsenin reddedemeyeceği döner çeşitleri mutlaka bulunmalıdır. Yine gözleme çeşitleri de peynirli, ıspanaklı, patatesli, kıymalı bütün damaklara hitap etmektedir.

Yemekler kadar tatlı çeşitlerinin de dikkat çekeceği okul kermesi tatlı çeşitleri arasında şüphesiz ki maraş dondurması ilk sırada yer almaktadır. Envai çeşit meyvelerle yapılan dondurma çeşitleri de çocukların ilgisini çekmektedir.

Yılların eskitemediği tatlımız Osmanlı macunu kimileri için yeni bir deneyim olurken kimileri içinse kermeslerin aranan tatlısı olmaktadır.

kermes için çocuk etkinlikleri

Okul Kermesi İçin Tercih Edilecek Fotoğraf Çektirme Stantları

Okul kermeslerinde özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli stantların kurulması çocukların ilgisini oldukça çekecektir. Bunların başında papağan standı gelmektedir. Davetliler mutlaka papağan ile resim çektirmek isteyeceklerdir.

Palyaço, ilginç kostümlerle fotoğraf çektirme, Nasrettin Hoca gösterisi ve Nasrettin Hoca kostümüyle fotoğraf çektirme, Anadolu kahramanları kostümü ile fotoğraf çektirmek. Örneklerin çoğaltılabileceği birçok okul kermesi fotoğraf çektirme stanttı kurulabilir.

bardakta mısırcı kiralama

Okul Kermesinde İkramlık Araba Kullanımı

İçerisinde ikram edilen veya satılan yiyecek içecekler kadar görüntüsüyle de kişilerin özellikle çocukların dikkatini çeken ikram arabaları ortama farklı ve nostaljik bir hava katmaktadır.

Arabaların başında duran kişilerin giydiği geleneksel kıyafetlerden tutunda yiyecekleri sunum şekline kadar çocuklara eğleneceği bir alan oluşmaktadır.

İkramlık araba hizmeti veren firmamız okul kermesleri başta olmak üzere her türlü etkinliklerde profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir.

İkramlıklarımız hijyenik bir ortamda yapılmaktadır. Muhafaza ve sunumunda bütün hijyen kuralları hassasiyetle uygulanmaktadır.

Bulunduğu bütün ortamlarda hem lezzeti hem de zarafeti birlikte sunan ikramlık arabalarımız, yapmak istediğiniz bütün organizasyonlara renk ve tat katmaktadır.

 İkramlık arabalarımız, okul kermesi için nostaljik lezzetler arayanların vazgeçilmezi durumundadır ve her yaştan insanın büyük beğenisini kazanmaktadır.

İkram Arabaları İletişim Bilgileri

Anadolu Bölgesi:

Telefon: 0 216 397 20 02

Avrupa Bölgesi:

Telefon: 0 553 241 40 67
Telefon: 0 506 101 11 11

Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim