Pamuk seker arabası kiralama fiyatlari - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Pamuk seker arabası kiralama fiyatlari

Pamuk seker arabası kiralama fiyatlari


PAMUK ŞEKERİ ARABASI KİRALAMA


Pamuk şekeri arabası kiralama fikri firmamızın en eğlenceli fikirlerinden birisidir. Genellikle pamuk şekeri denildiğinde akıllara çocuklar gelir. Hâlbuki eski neslin en büyük mutluluk kaynaklarından biriydi pamuk şekeri yemek. Dolayısı ile büyüklere hitaben yapılan kutlamalarda da kullanımı gayet uygun ve hatta keyiflidir. Düğüleriniz, doğum günleriniz, festivaller, açılışlar ve çocuk yâda okul partileri hatta kermeslerde pamuk şekeri arabası kullanmanız gelen davetlileri ziyadesi ile memnun edecektir. 

Pamuk Şeker Kiralama


Pamuk şekeri arabası kiralamak istediğinizde konseptinizde belli demektir. Sizin için düzenlediğimiz organizasyonlarımızda bu tercihi yaparak hem büyükleri hem de çocukları memnun edebilirsiniz. Animasyon ekibiz ile eğlencelere renk katarken eskilerin rüyası pamuk şekeri lezzetine doyamayacaksınız.


Aklınıza çok demode kelimesi takılmasın. Çünkü günümüz modern insanlarının da kutlamalarında pamuk şekeri arabası kiralamak tercih ettikleri etkinliklerden birisidir. Güler yüzlü personelimizin bu hizmeti sunarken sizlerin yüzlerinde göreceği tebessüm ve sevinçte en büyük referansımız olacaktır.


Bazı kutlamalarda çocuklar fazlası ile sıkılırlar. Çünkü organizasyonlar genelde çocuklar düşünülerek hazırlanmazlar. Bu olumsuz durumun önüne geçebilmeniz adına pamuk şekerinin lezzetinin de eşliği ile çocuklarınız sıkılmaktan kurtarıyoruz.

pamuk şekerci kiralama

Pamuk şeker arabası kiralama fiyatları için yüksek meblağlar ödemediğiniz gibi ödenen her kuruşa değdiğin göreceksiniz. Sonsuz bir mutluluğun eşlik edeceği her etkinlik firmamız bünyesinde bulunmaktadır. Her detayda gösterdiğimiz özeni sizlere eğlenceye bürünmüş hali ile sunmaktayız.  Kutlamalarınıza nostaljinin eşlik etmesini istiyorsanız liste başı pamuk şekeridir. Eskilerde saklı kalmış bu güzelliği doyasıya yaşayacak ve her anını hafızalara işleyeceksiniz. 

pamuk şeker arabası kiralama

En önemlisi de bu kutlamalarda nostalji haline gelmiş etkinlikleri kullanmakta çocuklarınızın ilgisini çekecek ve gelecek nesillere taşıyabilme adına, eski çocukluk zamanlarınıza dönebilmeniz adına eşsiz bir fırsat olacaktır. Nostalji olan eskide kalan her şeydir. Önemli olan ise hep aynı hissiyatı yaşatacak olan güzellikleri canlı tutmanızdır.



  24.08.2017 tarihinde eklendi.   1707 kez okundu.






Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim